Assegurances

Assegurances

Som agents de Catalana Occident i li oferim la millor assegurança per a la seva llar. Demani’ns pressupost sense compromís.

Patrimoni

Patrimoni

fem la declaració de la renda per a no residents perquè vostès gaudeixi de la seva casa sense preocupar-se de temes menys agradables.

Homestaging

Homestaging

prepari el seu habitatge per a la venda o lloguer. Està comprovat que amb aquesta reconeguda tècnica, que consisteix en despersonalitzar els diferents espais del seu habitatge perquè agradi a un màxim nombre de persones i donant una imatge més actual i atractiva, s’aconsegueix una venda més ràpida o un lloguer turístic més profitós ja que els possibles compradors i/o llogaters s’hi poden projectar de seguida aconseguint generar sensacions positives i causar “amor a primera vista”. Demani’ns més informació. Val la pena!

Reformes

Reformes

Està pensant en fer reformes a casa seva? A Martíapi el posem en contacte amb diferents professionals del sector segons les seves necessitats.

Lloguer De Vehicles

Lloguer De Vehicles

Si necessita un cotxe, moto o furgoneta per a fer un trasllat o qualsevol altre motiu, consulti’ns els preus de lloguer de vehicles que oferim.

Excursions

Excursions

A qui no li agrada anar a fer una volta en vaixell quan ve el bon temps? O potser s’estima més anar a visitar la capital sense necessitat de pensar en el transport? Tenim a la seva disposició els tiquets per les diferents excursions que s’ofereixen a l’Escala, i les diferents opcions per visitar Barcelona.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios, puede ver nuestra política de cookies, aquí. Si continuas navegando entendemos que acepta nuestra política.